SJÖVÅNGEN ANGUS

sedan 1968

 

 

STARTSIDA
KONSUMENT
OM SJÖVÅNGEN
AVELSMÅL
STAMTJURAR
EMBRYO
SEMIN
TILL SALU
INDIVIDPRÖVNING
FoU
TANKAR OM....
ARKIV
KONTAKTA OSS
LÄNKAR

 

 

TILL SALU

Tjurarna går på djupströ med skrapad gång och foderbord utomhus. Det är låsbara fronter och tjurarna låses fast regelbundet vilket gör att fördelarna med uppbundna djur kombineras med lösdriftens förtjänster. Tjurarna blir lugna och vana vid att vara fastlåsta samtidigt som de kan röra sig fritt resten av dygnet. Till de dagliga rutinerna hör att gå på foderbordet när de är fastlåsta och därefter i skrapgången bakom dem och röra dem på ryggen.

Har ni ingen egen transportör brukar vi alltid kunna förmedla kontakten till någon som kan leverera din tjur oberoende var i landet det rör sig om.

Tjurförsäljningen 2014 är avslutad och vi hälsar er välkomna att se ut er nästa betäckningstjur för tjänstgöring 2015.

Äldre Sjövångentjurar

Ett par av våra tjurköpare har avelstjurar som är färdiganvända till salu. Alla som har en Sjövångentjur att sälja är välkomna att höra av sig till oss så förmedlar vi gärna informationen via vår hemsida, facebook samt vid andra kontakter med tjurspekulanter. Vi tar inte ut någon förmedlingsavgift utan det är en gratis service vi erbjuder de som köpt tjur från oss. För er som är intresserade av att köpa dessa tjurar så kontaktar ni respektive säljare direkt men ni är givetvis välkomna att höra av er även till oss för att få veta lite mer om t ex moderns karaktär, i de flesta fall har vi dock inte sett tjurarna sen de lämnade Sjövången.

1119 Patriot av Sjövången, född 2011, säljare Stig Nilsson, Glemmingebro, 0703-14 29 24 SÅLD

1142 Roptatyr av Sjövången, född 2012, säljare Karl Jönsson, Norra Sandby, 0709-71 78 54